top of page
Fisk-9.jpg

GAMLA STANS FISK & CATERING

På Gamla Stans Fisk & Catering hittar du färsk fisk, skaldjur, och blötdjur. Utbudet skiftar i takt med våra egna säsonger och merparten av fångsten kommer ursprungligen från svenska hav och sjöar.

För oss är bara den finaste fisken god nog. Därför arbetar vi med ett fåtal noga, utvalda leverantörer*.

Fem dagar i veckan förser de oss med de allra finaste av råvaror. Färre antal mellanhänder gör att vi alltid kan bibehålla hög kvalité.

Färre antal mellanhänder gör det även möjligt för oss att kunna erbjuda dig dagsfärsk fisk varje gång som du har vägarna förbi.

Att kunna erbjuda dig den fisk och de skaldjur som vi själva älskar att äta är den filosofi som genomsyrar hela vår verksamhet.  Fisk och skaldjur i sin ursprungliga form samt i förädlad tappning.

Därför är det oss du ska besöka då du är sugen på nystekta sotare. Du ska även titta in då du letar efter det allra finaste exemplaret av piggvar. Eller vill beställa catering. Oavsett om det är vardag eller fest, en intim middag eller stor gala.

Kom förbi så pratar vi!

Väl mött!
Thomas Nilsson

*LEVERANTÖRER I URVAL

 

Roslagsfisk, Nordsjöfisk, Göteborgs fiskauktion, Masion le Gros, Olivier Ostmognare, Skedvi bröd, Vin & Natur, Wijnjas ost & vinkällare, Gamla Enskede Bryggeri, Vega Bryggeri.
 

ALDRIG RÖTT. ALLTID RÄTT


På Gamla Stans Fisk & Catering vill vi undvika rödlistad fisk. Vi efterlever de kriterier som utgår från WWF:s fiskguide i en så hög utsträckning som möjligt.

 

Foto: Krister Kleréus


 

bottom of page